A  K  C  I  J  A  

U PRIPREMI

z a     V a s e   z d r a v lj e   i   l e p o t u

 
FOREVER se posvetio trazenju najboljih prirodnih izvora zdravlja i lepote i ponudio ih svetu. Nasi proizvodi su rezultat dugogodisnjeg istrazivanja. Milioni ljudi u svetu koriste nase proizvode i mi smo veoma ponosni na to. Zato obecavamo da cemo nastaviti nasa istrazivanja za sto boljim kvalitetom i nastaviti da vam dajemo ono sto vam je potrebno i sto zasluzujete.

Porodica napitaka od aloe, proizvodi za negu koze i kozmeticki proizvodi nose u sebi prepoznatljiv pecat ciste aloe. Ako tome dodate  kompletnu liniju vitamina, minerala i prirodnih, hranljivih proizvoda od meda imacete sveobuhvatan program za prirodno odrzavanje zdravlja i lepote
.
 -PORUČIVANJE - KUPOVINA- 


Nabavite proizvode bez posrednika
po najpovoljnijim uslovima.
Budite vlasnik FLP kartice
!
Šta donosi kartica:
  1. povlašćenu kupovinu
  2. kućnu dostavu
  3. besplatne zdravstvene savete
  4. pravo plaćene preporuke


   DESET NAJVA
ŽNIJIH   RAZLOGA ZAŠTO TREBA DA PIJETE  ALOE VERA GEL

1)  "Gradivni sastojci" tela
Amino kiseline su gradivni sastojci našeg tela. Osam onih koji su najbitniji i koje telo ne može samo da proizvodi, su nadjeni u biljci aloe vera. Redovno konzumiranje AVG vam omogućava da pomognete održavanju tela sa prirodnim obnavljanjem ovim esencijalnim amino kiselinama. Jedna analiza biljke aloe vera pokazuje da je ona najpribližnija kopija potrebnih esencijalnih amino kiselina, od bilo koje druge biljke. Samo razmislite - sve to, u 0,5-1 dl dnevno...

2)  Protivupalno dejstvo
AVG ima 12 prirodnih sastojaka za koje se pokazalo da zaustavljaju upalne procese bez sporednih efekata. Aloe vera može takodje da pomogne odgovarajućoj  pokretljivosti  zglobova i mišića.

3)  Dnevna doza vitamina
Aloe Vera Gel uključuje vitamine A, B1, B2, B6, B12, C i E, Folnu kiselinu i niacin. Ljudsko telo jednostavno ne može da skladišti neke od ovih vitamina; zbog toga je potrebno da ih redovno dopunjujemo kroz našu ishranu. Zar ima boljeg načina od svakodnevnog korišćenja AVG , dok se istovremeno razvija sistem odbrane organizma od stresa?

4)  Dnevna doza minerala
Neki od minerala  su pronadjeni u aloe veri uključuju kalcijum, natrium, gvoždje, kalijum, hrom, magnezijum, mangan, bakar i cink. Kakav moćan magacin! Svi znamo da se dodatna hrana našoj dijeti sa prirodnim vitaminima i mineralima preporučuje za celokupno zdravlje. Piti AVG je prirodan i zdrav način da se obnove rezerve tela.

5)  Obnavljanje kolagena i elastina
Aloe Vera može dodati bogati dotok gradivnih materija za nastanak i održavanje zdrave kože. Koža se obnavlja svakih 21-28 dana. Nutritivno gradivne sastojake iz aloe vere  koža može iskoristiti svakodnevno da bi se uspešno izborila sa efektom starenja. Dnevna doza AVG može biti samo tolika koliko je vaša koža žedna.

6)  Reguliše telesnu težinu i nivo energije
Aloe Vera Gel prirodno, redovnim korišćenjem, omogućuje telu da čisti sistem za varenje. Naše dijete uključuju mnoge neželjene sastojke koji mogu izazvati letargiju i gasove. Ako se redovno koristi, Aloe Vera Gel omogućuje da se dobro osećate, omogućujući da nivo energije raste i pomaže održavanju zdrave telesne težine.

7)  Podrška imunitetu
Aloe Vera omogućava prirodnu podršku za imuni sistem. Dok imuni sistem radi tako što štiti telo, aloe vera, sa svojim prirodnim pojačivačima imuniteta, daje telu trajni spektar koji može da koristi. Redovno uzimanje 0,5-1 dl Aloe Vera Gela može pomoći vašem imunitetu.

8)  Pomaže zdravom varenju
Zdrav digestivni trakt osigurava da se hranljivi sastojci koje unosimo kroz hranu koju jedemo apsorbuju u krvotok. Aloe Vera ima prirodne detoksikacione sposobnosti. Redovno korišćenje Aloe Vera Gela može poboljšati rad creva i povećati apsorpciju proteina, dok se u isto vreme smanjuje količina nepoželjnih bakterija, i to sve na prirodan način. Aloe Vera takodje omogućava ublažavanje tegoba kod gorušice i ostalih digestivnih problema.

9)  Obezbedjuje umirivanje kože i sluzokože
Aloe Vera uvećava funkciju fibroblastula. Fibroblasti su one izvanredne male ćelije koje su odgovorne za formiranje kolagena. One takodje pomažu u smirivanju malih opekotina, posekotina, ogrebotina i iritacija kože.

10) Dentalno zdravlje i higijena (zdravlje i higijena zuba i usne duplje)
Aloe Vera
je posebno zdrava za vaša usta i desni. Zapamtite to do vašeg sledećeg vidjanja sa vašim zubarom.
    

                                    CENOVNIK PROIZVODA

                NA OVE CENE MOGUC JE I DODATNI POPUST